شرح وظایف

·        بهداشت محیط عبارتست از کنترل کلیه عواملی که بالقوه  و بالفعل تاثیرات سویی بر بقاء و سلامتی انسان اعمال

           می کنند .طبق تعریف محیط شامل هوا, آب و خاک و روابط بین آنها و کلیه موجودات زنده است .

1 _ تهیه و تدوین برنامه عملیاتی در سطح ستاد

2 _ تهیه و تدوین برنامه طرح بسیج سلامت نوروزی

3 _ تهیه و تدوین اقدامات پیشگیرانه از بروز بیماریهای روده ای , آنفولانزای فوق حاد پرندگان

4 _ تهیه و تدوین برنامه طرح شورای بهداشت نمازگزاران مساجد

5 _ پایش فعالیتهای بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی , پایگاه ها و خانه های بهداشت

6 _ نظارت بر عملکرد شرکت های آب و فاظلاب شهری و روستایی در راستای تامین آب شرب سالم و بهداشتی و

       جمع اوری و دفع بهداشتی فاضلاب

7 _ نظارت بر عملکرد شرکت های خصوصی خدمات مهندسی بهداشت محیط و آموزشگا های صنایع دستی

       بهداشت اصناف

8 _ نظارت بر عملکرد شهرداری ها در خصوص جمع اوری و دفن بهداشتی زباله های شهری

9 _ نظارت بر عملکرد موسسات پرتو پزشکی , درمانگاه ها و کلینیک های پزشکی و مطب های پزشکان و دندان پزشکان

10 _ هماهنگی با واحد اموزشگاه بهورزی در زمینه ی برنامه های اموزشی برای رده های بهورز , مربیان و مراقبین

        سلامت و همچنین تربیت دانش اموزان بهورزی

11 _ هماهنگی با آزمایشگاه آب و فاظلاب و معاونت غذا و داروی استانی جهت ارسال نمونه های آب و مواد غذایی

12 _ هماهنگی با مراجع قضائی و نیروی انتظامی جهت رسیدگی به پرونده تخلفات بهداشتی

13 _ هماهنگی بین بخشی با ادارات صنعت , معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی و اماکن اصناف و دامپزشکی

       جهت گشت های مشترک از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی

14 _ بازدید از کلیه اماکن  عمومی مشمول و غیر مشمول طبق تعریف سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط و

       نیز اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی , مدارس و مساجد و اردوگاه ها و اماکن بین راهی , پایانه مسافر بری

15 _ اجرای برنامه طرح تشدید و نظارت بر مراکز حساس عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در ساعات غیر اداری

16 _ عضویت در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان