English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: پنج شنبه ٢٦ مهر ١٣٩٧

آمار بازدید

بازديدکنندگان امروز : 59
کل بازديدکنندگان : 498172
بازديدکنندگان آنلاين : 14


  چاپ        ارسال به دوست

دایر شدن پایگاه تغذیه سالم در مدارس شهرستان مهاباد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

به گزارش باغچه ای مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مهاباد

دایر شدن پایگاه تغذیه سالم در مدارس شهرستان مهاباد

از ابتدای مهر ماه پایگاه تغذیه سالم در مدارس مهاباد شروع به فعالیت کردند.

متاسفانه همه دانش آموزان عادت به خوردن صبحانه کامل ندارند و والدین به ناچار تنقلات رنگارنگی را تهیه می کنند و در کیف آنها می گذارند.

فریبا اسکندری کارشناس مسئول بهداشت مدارس شهرستان مهاباد گفت:بهتر است بچه ها میان وعده را از منزل ببرند تا این که از بوفه مدارس خوراکی های ناسالم تهیه کنند. کودکان را باید بشدت از خوردن چیپس، پفک و خوراکی های پرچرب و شیرین برحذر داشت. اولیای مدارس وظیفه دارند بوفه ها را مدیریت و قوانین موجود در این ارتباط را اجرا کنند.

وی افزود:خوشبختانه وزارت بهداشت در مدارس قوانین بسیار خوبی در این ارتباط وضع کرده که اجرای آن به عهده اولیای مدارس است. برای میان وعده بچه ها توصیه می شود از میوه ها، مغزها و نان و پنیر استفاده شود. این میان وعده از یک طرف گرسنگی بچه ها را در طول روز کاهش می دهد و از طرف دیگر به رشد آنها کمک می کند و باعث می شود فراگیری بهتری از درس داشته باشند. والدین باید دقت کنند کودک را به غذاهای پرچرب عادت ندهند.

اسکندری خاطرنشان ساخت: براساس مصوبه وزارت متبوع فروش انواع چیپس ، پفک و غلات حجیم شده ، یخمک ، نوشابه و دوغ گازدار ، آدامس قندی ، سوسیس و کالباس ، انواع لواشک ، آلوچه ، پیراشکی ، پاستیل و خیار شور از این پس ممنوع است

ناصر خسرو آناهید کارشناس مسئول تغذیه بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد گفت:صبحانه نقش مهمی در تمرکز و افزایش یادگیری دارد صبحانه یک وعده غذای اصلی و مهم برای دانش‌آموزان و حتی بزرگسالان محسوب می‌شود. والدین با صرف صبحانه در کانون گرم خانواده می توانند مشوق کودکان خود برای خوردن این وعده غذایی مهم باشند.

وی افزود:بچه ها باید در طول ساعات درس، سطح قند خونی مناسبی داشته باشند. صبحانه خوب می تواند بر کاهش خستگی آنها سر کلاس و افزایش گیرایی و تمرکز آنها تاثیرگذار باشد.خوردن صبحانه سبب تامین همه گروه های غذایی شده انرژی و قند خون کامل شده و ماده ای به نام استیل کولین ساخته شده که در میزان یادگیری و حافظه کودکان نقش مهمی را ایفا می نماید.

وی در پایان بیان داشت: بهتر است از مواد فیبر دار مانند نان و پنیر و خیار و گوجه استفاده کرد چراکه این خوراکی‌ها مزه صبحانه را ترو تازه می‌کنند و تمایل کودک را به خوردن صبحانه افزایش می‌دهد.

 

 


١٤:٠٥ - 1397/07/16    /    شماره : ٢٠٨٥٨    /    تعداد نمایش : ٥٢



خروج