· كمك به بهبود امنيت غذايي آحاد مردم ساكن درشهرستان از طريق ارتقاء سطح دسترسي فيزيكي، اقتصادي ، افزايش سواد وفرهنگ تغذيه اي ورهايي از بيماري هاي مرتبط با تغذيه درچارچوب اهداف وسياست هاي وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشكي وبا استفاده از تمهيداتي ازقبيل مشاركت درتدوين سياست هاي نوين درعرصه غذاوتغذيه ، فرهنگسازي تغذيه صحيح، تحقيق وپايش واقدامات پيشگيرانه ودرماني درحيطه بيماري هاي مرتبط با تغذيه 1 - اجراي طرح هاي مداخله اي ، پژوهشي ،آموزشي واطلاع رساني درخصوص بهبود تغذيه شهرستان 2 - ارائه خدمات مشورتي درزمينه فعاليت ها 3 - اجرای برنامه هاي كوتاه مدت وبلند مدت بهبود تغذيه استان درقالب اهداف وسياست هاي دفتر بهبود تغذيه جامعه معاونت بهداشت 4 - ارزيابي برنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان وتهيه گزارش از پيشرفت برنامه ها وارائه پيشنهادات اصلاحي به مديرمافوق ودفتر بهبود تغذيه استان 5 - جلب همكاري سازمانها ، موسسات ونهادهاي مرتبط با بهبود تغذيه شهرستان درخصوص اجراي برنامه ها وطرح هاي استاني بهبود تغذيه جامعه 6 - همكاري با دانشگاهها وموسسات آموزشي وپژوهشي استان درخصوص طراحي واجراي طرح هاي آموزشي وپژوهشي مرتبط با بهبود تغذيه استان 7 - ايجاد هماهنگي بين فعاليت ها ی كارشناسان وكاركنان شاغل در برنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان 8 - نظارت برحسن اجراي برنامه ها وفعاليت ها ي بهبود تغذيه شهرستان 9 - همكاري تخصصي باساير كارشناسان امور بهبودتغذيه استان درساير بخش ها دراجراي برنامه ها وفعاليت هاي بهبود تغذيه استان 10 - تهيه وتدوين مطالب آموزشي مناسب براي آموزش كاركنان وعموم مردم با هماهنگي دفتر بهبود تغذيه استان 11 - تهيه وارائه پيشنهاد جهت ارتقاء دانش ومهارتهاي كارشناسان و کاردانان مجری طرحهای واحد تغذیه 12 - برنامه ريزي وبرگزاري دوره هاي آموزشي وبازآموزي در زمینه تغذيه جامعه براي كاركنان بين بخشي ودرون بخشي 13 - ارائه خدمات مشورتي تخصصي به كارشناسان و کاردانان مجری طرحهای واحد تغذیه درخصوص برنامه ريزي واجراي فعاليت هاي بهبود تغذيه شهرستان 14 - تعيين اولويتهاي برنامه هاي آموزشي تغذیه ،اطلاع رساني وپايشي برنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان 15 - نظارت بررعايت دستورعمل ها وضوابط تخصصي واداري درحوزه مسئوليت خود 16 - انجام سايرامور مرتبط با برنامه ريزي وسياستگذاري ونظارت بربرنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان كه از سوي مقامات مافوق ارجاع مي شود · هدف كلي: بهبودشيوه زندگي مردم درراستاي ارتقاء سلامت جامعه · اهداف اختصاصي: افزایش سواد تغذیه ای گروههای هدف اولویت دار افزایش میانگین دریافت اقلام اصلی سبد غذایی (میوه ها، سبزی ها، شیر ولبنیات وحبوبات) در خانواده ها افزایش مصرف غلات سبوس دار کاهش میزان مصرف نمک ، قندهای ساده و چربی (اصلاح الگوی مصرف ) |