فعالیت واحد بهداشت محیط در طول سال 97 ü 1- ثبت 4937 پرونده الکترونیکی جهت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراکز آموزشی و سامانه های آبرسانی شهری و روستایی و انجام 16173 مورد بازرسی از واحدهای صنفی و سامانه های آبرسانی تحت پوشش و ثبت در سامانه بازرسی بهداشت محیط ü 2-کشف و ضبط ومعدوم کردن 28605 کیلوگرم انواع مواد غذایی غیر قابل مصرف انسانی و نمک غیر بهداشتی و روغن سوخته کشف شده در کارگاههای شیرینی پزی ü 3-صدور تعداد 5481 مورد کارت معاینه پزشکی و تعداد363 مورد صدور صلاحیت مکانی و 107 مورد جریمه دیرکرد کارت بهداشتی ü 4- انجام تعداد 44109 مورد کلرسنجی از آب شرب شهر و روستاها ü 5-انجام آزمایشات شیمیایی آب شرب شهری و روستایی به تعداد 546 مورد ü 6- انجام آزمایشات میکروبی آب شرب شهری و روستایی به تعداد 2791 مورد ü 7- تشکیل کارگاه آموزشی مشترک بهورزان و آبداران روستایی با همکاری آب و فاضلاب روستایی ü 8--تشکیل اکیپ بازرسی از نانواییها 154 مورد و انجام بیش از 921 مورد بازرسی مشترک از نانواییها ü 9-اجرای برنامه آموزشی برای 130 نفر متصدیان تالارها و غذا خوریها و 70 نفر از متصدیان نانوای ها در خصوص بهداشت مواد غذایی و توجه به شرایط 9 گانه مواد غذایی. ü 10-انجام 44 مورد نمونه برداری مواد غذایی و نان و نمک از سطح مراکز عرضه مواد غذایی ü 11- کار با دستگاههای سنجش کیفیت مواد غذایی از جمله کنترل کیفیت روغن های مصرفی خوراکی، سنجش شوری و PH نان، کنرل دمای یخچال نگهداری مواد غذایی ، سنجش آلودگی سطوح کار در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به تعداد 6455 مورد و ثبت در سامانه بازرسی بهداشت محیط. ü 12-- اجرای طرح تشدید در ساعات مختلف شبانه روز وایام تعطیل و به مقدار 7465 نفر ساعت جمعا 14 نفر در4 گروه بازدید فعال بودند ü 13- پلمپ و تعطیلی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به تعداد 45 مورد |