English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: جمعه ١٩ خرداد ١٤٠٢

آمار بازدید

بازديدکنندگان امروز : 57
کل بازديدکنندگان : 1302479
بازديدکنندگان آنلاين : 1

فعالیت واحد بهداشت محیط در طول سال 97

ü       1- ثبت 4937  پرونده الکترونیکی جهت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراکز آموزشی و سامانه های آبرسانی شهری و روستایی و انجام 16173 مورد بازرسی از واحدهای صنفی و سامانه های آبرسانی تحت پوشش و ثبت در سامانه بازرسی بهداشت محیط

ü       2-کشف و ضبط ومعدوم کردن 28605 کیلوگرم  انواع مواد غذایی غیر قابل مصرف انسانی و  نمک غیر بهداشتی و روغن سوخته  کشف شده در کارگاههای شیرینی پزی

ü       3-صدور تعداد 5481 مورد کارت معاینه پزشکی و تعداد363 مورد صدور صلاحیت مکانی و  107 مورد جریمه دیرکرد کارت بهداشتی 

ü       4- انجام تعداد 44109 مورد کلرسنجی از آب شرب شهر و روستاها

ü       5-انجام آزمایشات شیمیایی آب شرب شهری و روستایی به تعداد 546  مورد

ü       6- انجام آزمایشات میکروبی آب شرب شهری و روستایی به تعداد 2791 مورد

ü       7- تشکیل کارگاه آموزشی مشترک بهورزان و آبداران روستایی با همکاری آب و فاضلاب روستایی

ü       8--تشکیل اکیپ بازرسی از نانواییها 154 مورد و انجام بیش از 921 مورد بازرسی مشترک از نانواییها

ü       9-اجرای برنامه آموزشی برای  130 نفر  متصدیان تالارها و غذا خوریها و 70 نفر از متصدیان نانوای ها در خصوص بهداشت مواد غذایی و توجه به شرایط 9 گانه مواد غذایی.

ü       10-انجام 44 مورد نمونه برداری مواد غذایی و نان و نمک از سطح مراکز عرضه مواد غذایی

ü       11- کار با دستگاههای سنجش کیفیت مواد غذایی از جمله کنترل کیفیت روغن های مصرفی خوراکی، سنجش شوری و PH نان، کنرل دمای یخچال نگهداری مواد غذایی ، سنجش آلودگی سطوح کار در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به تعداد 6455 مورد و ثبت در سامانه بازرسی بهداشت محیط.

ü       12-- اجرای طرح تشدید در ساعات مختلف شبانه روز وایام تعطیل و به مقدار 7465  نفر ساعت جمعا 14 نفر در4 گروه بازدید فعال بودند

ü       13- پلمپ و تعطیلی مراکز تهیه  و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی  به تعداد 45 مورد