دوشنبه ٠٥ مهر ١٤٠٠
مقام معظم رهبری می فرمایند:((امروز در كشور، رقابت مشروع و مقبول از نظر مردم و ما، فقط رقابت براى خدمت كردن به مردم است.))
تغذیه

شرح وظایف و اهم غعالیت های واحد:

1. تهیه و تدوین برنامه عملیاتی واحد تغذیه

2. شکیل کمیته تغذیه و برگزاري جلسات منظم طرح و بررسی مشکلات موجود

3. تعامل و هماهنگی با مدیریت و ریاست بیمارستان جهت ارتقاء کیفیت خدمات بخش تغذیه

4. انجام تحقيق و مطالعات جهت ارتقاء كيفيت خدمات غذا و تغذيه

5. هماهنگی با سوپروایزر و رابطین آموزشی جهت برگزاری و اخذ مجوز دوره های آموزشی

6. برنامه ریزی جهت تامين، حفظ كيفيت تغذيه اي و سلامت غذا در شيفت هاي مختلف كاري

7. نظارت بر تهیه خط مشي هاي تغذیه ای

8. نظارت بر بودجه خدمات غذایی، قراردادهای غذا ، نوشیدنی ها و میان وعده ها

9. ارائه پيشنهادات براي ارتقاء كيفيت خدمات و انتقال مشكلات و نقاط ضعف به سطوح بالاتر

10.نیازسنجی و پیش بینی تامین مکمل های بیمارستانی و محلول های تجاری مورد نیاز

11.شرکت در جلسات مناقصه و نظارت بر عقد قرارداد هاي غذا (در موارد غیر خودگردانی)

12.اجراي برنامه اعتباربخشي واحد تغذيه بيمارستان

13.مشاركت در کمیته بهبود کیفیت بیمارستان

14.برگزاری دوره های آموزشی برای كاركنان خدمات غذايي با همكاري كارشناسان تغذیه

15.مدیریت و اتخاذ تدابیر لازم جهت تامین غذای بیماران تازه بستری شده و همراهان بیماران

16.نظارت بر مراحل مختلف فرآيند خدمات غذايي از بعد تغذيه اي شامل مواد غذايي خريداري شده، انتقال مواد غذایی خام یا فرآوری شده، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری غذای آماده، توزیع غذا و میان وعده ها با استفاده از چک لیست

17.راند روزانه بخشها جهت شناسایی بیماران واجد شرایط دریافت رژیم غذایی مطابق دستورالعمل ها

18.فعال کردن كلينيك تغذيه براي بیماران سرپایی و در صورت لزوم، ارجاع بيماران بستري

19.تكميل فرم هاي ارزیابی تخصصی تغذيه اي، تنظيم رژيم غذايي و ارائه مشاوره به بيماران مبتلا به ديابت، فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، سوختگی، سكته، نارسايي حاد كليه، همودياليز، سيروز كبدي، پيوند اعضاء، زخم بستر، سوء تغذیه و سوء جذب، بيماري هاي نورولوژيك منجر به اختلال بلع، جراحي شكمي، پنوموني، بیماری انسدادی مزمن ریه، ICU، ضربه به سر و ناتوانی در تغذيه دهانی به هر دلیل

20.تكميل برگ مشاوره و فرم ارزیابی تخصصی تغذيه اي، تنظيم رژيم غذايي و ارائه مشاوره به بيماران به دنبال ارزیابی اولیه پرستار و یا درخواست مشاوره پزشكان

21.مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران در کلینیک سرپایی تغذیه بیمارستان

22.تعامل با تيم درمان مانند ارائه گزارش موارد خاص در جلسات گزارش صبحگاهي

23.آموزش و جلب همکاری پرستاران برای تکمیل فرم ارزيابي اوليه تغذيه اي بیماران بستری

24.تشكيل جلسات توجيهي- آموزشي تغذيه براي پرسنل درمانی

25.هماهنگي و پايش برنامه هاي آموزشي برای كاركنان و سنجش اثربخشي آنها

26.آماده كردن بروشورهاي آموزشي تغذيه و آموزش به بيماران و همراهان در زمان بستري و ترخيص

27.تهیه مطالب آموزشی تغذیه ای جهت درج در سایت بیمارستان

 

   مسئول واحد: سامان حسن زاده