12:06:55 - 26 تیر 1403

به مناسبت دهه مبارک فجر

ویزیت رایگان پزشکی در یکی از مناطق محروم و کم برخوردار

به مناست دهه مبارک فجر.

ویزیت رایگان پزشکی در یکی از محلات کم برخوردار با مشارکت بیسج جامعه پزشکی.

روز چهارشنبه 18 بهمن ماه 1402 گروه بسیج جامعه پزشکی متشکل از پزشک، ماما و دارویار در یکی از مناطق حاشیه شهری در مرکز خدمات جامع سلامت خانقاه از محلات کم برخوردار به ارائه خدمات پرداختند.

دکتر امید صادق امیری مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفت: این طرح در راستای طرحهای محرومیت زدایی است که از ابتدای سال در مناطق محروم و کم برخوردار شهر و روستا توسط شبکه بهداشت و درمان مهاباد با مشارکت و همکاری بسیج جامعه پزشکی انجام گرفته است.

ایشان همچنین افزود: در این طرحها علاوه بر خدمات پزشکی، دارو هم به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار خواهد گرفت.

اسلام خیری مسئول بسیج جامعه پزشکی گفت: در راستای اجرای طرحهای محرومیت زدایی و ایجاد عدالت درمانی و کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه، طرح بسیج پزشکی رایگان در قالب طرح شهید رهنمون در محله خانقا برگزار گردید.

ایشان بیان داشت: از ابتدای سال تاکنون بیش از 1500 نفر از اهالی مناطق محروم شهر و روستا به صورت رایگان خدمات پزشکی و درمانی دریافت کرده اند.

• گروه خبری : آخرین اخبار