معرفی واحد:
کمک به بهبود امنیت غذایی آحاد مردم ساکن درشهرستان از طریق ارتقاء سطح دسترسی فیزیکی، اقتصادی ، افزایش سواد وفرهنگ تغذیه ای ورهایی از بیماری های مرتبط با تغذیه درچارچوب اهداف وسیاست های وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی وبا استفاده از تمهیداتی ازقبیل مشارکت درتدوین سیاست های نوین درعرصه غذاوتغذیه ، فرهنگسازی تغذیه صحیح، تحقیق وپایش واقدامات پیشگیرانه ودرمانی درحیطه بیماری های مرتبط با تغذیه
1 - اجرای طرح های مداخله ای ، پژوهشی ،آموزشی واطلاع رسانی درخصوص بهبود تغذیه شهرستان
2 - ارائه خدمات مشورتی درزمینه فعالیت ها
3 - اجرای برنامه های کوتاه مدت وبلند مدت بهبود تغذیه استان درقالب اهداف وسیاست های دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت
4 - ارزیابی برنامه های بهبود تغذیه شهرستان وتهیه گزارش از پیشرفت برنامه ها وارائه پیشنهادات اصلاحی به مدیرمافوق ودفتر بهبود تغذیه استان
5 - جلب همکاری سازمانها ، موسسات ونهادهای مرتبط با بهبود تغذیه شهرستان درخصوص اجرای برنامه ها وطرح های استانی بهبود تغذیه جامعه
6 - همکاری با دانشگاهها وموسسات آموزشی وپژوهشی استان درخصوص طراحی واجرای طرح های آموزشی وپژوهشی مرتبط با بهبود تغذیه استان
7 - ایجاد هماهنگی بین فعالیت ها ی کارشناسان وکارکنان شاغل در برنامه های بهبود تغذیه شهرستان
8 - نظارت برحسن اجرای برنامه ها وفعالیت ها ی بهبود تغذیه شهرستان
9 - همکاری تخصصی باسایر کارشناسان امور بهبودتغذیه استان درسایر بخش ها دراجرای برنامه ها وفعالیت های بهبود تغذیه استان
10 - تهیه وتدوین مطالب آموزشی مناسب برای آموزش کارکنان وعموم مردم با هماهنگی دفتر بهبود تغذیه استان
11 - تهیه وارائه پیشنهاد جهت ارتقاء دانش ومهارتهای کارشناسان و کاردانان مجری طرحهای واحد تغذیه
12 - برنامه ریزی وبرگزاری دوره های آموزشی وبازآموزی در زمینه تغذیه جامعه برای کارکنان بین بخشی ودرون بخشی
13 - ارائه خدمات مشورتی تخصصی به کارشناسان و کاردانان مجری طرحهای واحد تغذیه درخصوص برنامه ریزی واجرای فعالیت های بهبود تغذیه شهرستان
14 - تعیین اولویتهای برنامه های آموزشی تغذیه ،اطلاع رسانی وپایشی برنامه های بهبود تغذیه شهرستان
15 - نظارت بررعایت دستورعمل ها وضوابط تخصصی واداری درحوزه مسئولیت خود
16 - انجام سایرامور مرتبط با برنامه ریزی وسیاستگذاری ونظارت بربرنامه های بهبود تغذیه شهرستان که از سوی مقامات مافوق ارجاع می شود.
· هدف کلی:
بهبودشیوه زندگی مردم درراستای ارتقاء سلامت جامعه
· اهداف اختصاصی:
افزایش سواد تغذیه ای گروههای هدف اولویت دار
افزایش میانگین دریافت اقلام اصلی سبد غذایی (میوه ها، سبزی ها، شیر ولبنیات وحبوبات) در خانواده ها
افزایش مصرف غلات سبوس دار
کاهش میزان مصرف نمک ، قندهای ساده و چربی (اصلاح الگوی مصرف)
مسئول واحد: عزیز اسماعیل پوری